Inloggen
Winkelmandje
NederlandsNederlands

Lienke test: REVIEW natuurlijke deodorant & showergel van Green People

Lienke test: REVIEW natuurlijke deodorant & showergel van Green People
Geplaatst op 16-6-2022 door Donna
Hoi! Ik ben Lienke, 34 jaar, en op mijn 29e kreeg ik de diagnose bijnierkanker. Dat zette m’n wereld op z’n kop, en om vrienden en familie mee te nemen in mijn verhaal ben ik gaan bloggen (www.koetjesenkanker.nl). Ook ben ik op Instagram actief geworden onder ‘koetjesenkanker’. Ik ben na de kankerdiagnose bewuster gaan leven, eten, bewegen maar ook smeren. Dat is ook de reden waarom ik het liefst zo biologisch en natuurlijk mogelijke producten gebruik, zoals de producten van Green People. Want gezond smeren is wat mij betreft net zo belangrijk als gezond eten. Ik neem je graag mee in mijn ervaring met Green People Quinoa en Calendula Showergel en Green People Quinoa en Prebiotics Deodorant

Green People Quinoa Shower Gel


Laten we beginnen met de vegan douchegel. Deze is zo natuurlijk mogelijk: 82,2% van de ingrediënten zijn biologisch (ik vind dat behoorlijk hoog). Hij is geschikt voor elk huidtype, maar ook voor de gevoeligere huiden zoals die met eczeem of psoriasis. Een goed teken, want heeft de douchegel echt zo min mogelijk zooi in zich. Wat er wel in zit zijn 100% natuurlijke ingrediënten, zoals: gember (ontstekingsremmend), calendula, citroengras en quinoa. 
review natuurlijke showergel
Ik vind de douchegel lekker ruiken, kruidig en fris. Mijn man vond het vrouwelijk ruiken, dus als jouw partner daar gevoelig voor is, hoef je ‘m niet te delen ;-) De douchegel is doorzichtig en kleurloos. Het is zo geconcentreerd dat je maar weinig nodig hebt per wasbeurt. Dat scheelt voor je portemonnee en het milieu! De gel schuimt lekker als je het goed over je lichaam verdeelt, maar dan moet je wel lekker jezelf inzepen. Het schuimt niet vanzelf en is dus geen Foam. Ook na het douchen ruik ik nog steeds lekker, zonder dat er een nep geurtje blijft hangen, juist lekker en puur (natuurlijk dus ;-)). Mijn huid voelt ook iets zachter nadat ik uit de douche kom: goed gehydrateerd en verzorgd.

De Quinoa en Prebiotics Deodorant


Deze deodorant is een roller. Ik vind dat heel fijn en ben dat gewend, maar ik heb ook vriendinnen die niets van rollers moeten hebben, dat is dus echt persoonlijk. Helaas voor deze groep mensen, is er geen deodorant spray van deze deodorant. Deze deodorant droogt snel op. Als je een natuurlijke deodorant wilt proberen, zonder aluminium en synthetische stoffen die minder goed zijn voor je huid, dan moet je misschien even aan een roller wennen, maar dat went snel. 

Deze deo is, zoals alles van Green People, natuurlijk, biologisch en veganistisch. De belangrijkste ingrediënten zijn: aloë vera, quinoa, prebiotics en shea boter.  Er is een prebiotica toegevoegd, dat betekent dat er als het ware voedsel voor je goede huid bacteriën in zitten. Dat klinkt vies maar is juist super handig en nodig. Er leven allemaal bacteriën op jouw huid (of je dat nu wil of niet ;-)), en ze hebben nuttige functies. Met de juiste voeding kunnen die bacteriën nog beter hun werk doen: zoals geurtjes tegengaan en zorgen voor een zo gezond mogelijk huidflora.
review natuurlijke deodorant

Tijdens het gebruik van deze deodorant, heb ik absoluut geen nare geurtjes gehad. Hij doet goed z’n werk en mijn bacteriën vinden de prebiotica dus lekker ;-)

De deo zelf ruikt, net als de douchegel, een beetje kruidig. Al is de geur absoluut niet sterk en overheersend. Juist lekker fris. Van de deodorant heb je niet heel veel nodig, net als de douchegel. Schud de deo voor gebruik en rol eventjes heen en weer over je oksel. Ik douche vaak in de ochtend en zeker in de zomer scheer ik dan mijn oksels. Veel deo’s doen pijn als ik me net heb geschoren. Deze deodorant kon ik gewoon aanbrengen, hij deed geen pijn! Dikke pluspunten dus.  Na gebruik voelen mijn oksels fris en verzorgt.

Mijn ervaring met de lichaamsverzorging van Green People


Ik hoor wel eens dat mensen bang zijn dat ze met natuurlijke deodorant minder goed bestand zijn tegen zweetluchtjes. Alsof natuurlijke producten niet sterk genoeg zijn tegen zweetlucht. Mijn ervaring met deze deodorant (en douchegel) is juist positief! Ik douche niet elke dag, maar alsnog heb ik echt geen last van geurtjes. De deodorant beschermde me echt goed, ook tijdens 25 graden en lekker zweten. Ik heb geen klachten gehad van mijn man, maar heb ook mezelf niet geroken. Dus deze natuurlijke deo en douchegel werken echt goed en ik vind het erg fijne producten.

Liefs,
Lienke

Website Lienke: www.koetjesenkanker.nl
Instagram Lienke: www.instagram.com/koetjesenkanker

AWARD-WINNENDE EN GECERTIFICEERDE BIOLOGISCHE KWALITEIT

Green People is een natuurlijk en biologisch verzorgingsmerk met kwaliteit in het hart. We zijn erg blij dat we meer dan 150 prijzen hebben gewonnen in al onze producten.

ONZE CERTIFICATEN

GP - Voorpag - merk 1
GP - Voorpag - merk 1  - copy
GP - Voorpag - merk 1  - copy
GP - Voorpag - merk 1  - copy
GP - Voorpag - merk 1  - copy

ONZE AWARDS EN ONDERSCHEIDINGEN

GP - Voorpag - merk 2
GP - Voorpag - merk 2  - copy
GP - Voorpag - merk 2  - copy
GP - Voorpag - merk 2  - copy
GP - Voorpag - merk 2  - copy

Volg ons op social media

Mis geen enkel beautygeheim! Volg Green People op sociale media en ontvang dagelijks tips en nieuws rechtstreeks van onze beautyexperts.

Ontvang exclusieve kortingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen