Inloggen
Winkelmandje
NederlandsNederlands

Lienke test: REVIEW natuurlijke bruiningsdruppels

Lienke test: REVIEW natuurlijke bruiningsdruppels
Geplaatst op 17-2-2022 door Donna
‘Maar straks word je helemaal oranje,’ appte m’n moeder toen ik haar vertelde dat ik de Tanning Drops van Green People voor jullie zou gaan uitproberen. Ik snapte haar angst wel, want ik heb wel eens een zelfbruiner gebruikt waardoor ik op een Oempa Loempa leek. (Een Oempa). Dus een beetje voorzichtig begon ik de Tanning Drops te gebruiken. Want een gezond kleurtje is fijn, zeker in de winter met maar 25 zonuren per maand. Los van het feit dat zonnen niet per se heel goed is voor onze huid ;-)

Wat zijn natuurlijke bruiningsdruppels?


De Age Defy+ Tanning Drops zijn vloeibare zelfbruinende druppels. Green People gebruikt gecertificeerde biologische ingrediënten, de druppels zijn dus biologisch, vegan en natuurlijk. Dit ben ik zelf, na een lange periode van ziekte, erg belangrijk gaan vinden. Ik wil goed met mijn lijf omgaan en ook goed voor m’n huid zorgen, De druppels zijn geurloos, dus je ruikt er niets van. Met het handige pipetje kun je zelf doseren hoeveel druppels je wilt gebruiken.
 review bruiningsdruppels

Hoe gebruik je de natuurlijke bruiningsdruppels?


Je bepaalt zelf hoe je teint er uit gaat zien. Wil je een lief subtiel kleurtje dan gebruik je 1 druppel, maar wil je eruitzien alsof je net van een zonvakantie komt? Dan gebruik je 3 druppels. Als je echt voor een diepere kleur wilt gaan, dan gebruik je 5 druppels. Ik zou rustig aan beginnen. Je kunt de hoeveelheid druppels gemakkelijk opbouwen.

De druppels meng je heel gemakkelijk met je dag- of nachtcrème. De kleur van de druppels is karamelachtig, daardoor kun je goed zien of je de crème en druppels echt goed mengt. Ik gebruik de druppels ’s avonds, gecombineerd met mijn nachtcrème. Eerst maak ik mijn gezicht goed schoon en daarna behandel ik de huid met een milde scrub. Daardoor pakt de kleur nog beter. Daarna doe ik de nachtcrème in de palm van mijn hand, dan voeg ik de zelfbruinende druppels toe. Dat meng ik door elkaar en doe het op m’n gezicht. Dan is het slapen terwijl de druppels hun werk doen en word wakker met een mooi tintje.
review tan drops

Mijn ervaring met de druppels


De eerste keer dat ik de druppels gebruikte, was ik voorzichtig, mede door mijn ‘Oempa Loempa ervaring’. Ik gebruikte 1 druppel en rende de volgende ochtend enthousiast naar m’n spiegel. Er was helaas geen verschil te zien. Dus de volgende avond voegde ik 3 druppels bij m’n crème. Die ochtend zag ik een heel lichte subtiele gloed over mijn gezicht, maar omdat ik alles wilde proberen voor dit artikel, besloot ik om de volgende dag 5 drupjes aan m’n nachtcrème toe te voegen. Ik was blij dat ik de hoeveelheid druppels rustig aan had opgebouwd en zou dit je ook adviseren. Dan weet je zeker hoe jouw huid op de druppels reageert. Ik ben echt blij met het verschil en de kleur die het heeft, maar oordeel zelf: zie hier mijn voor- en de na foto (met 5 druppels).

Ik vind dat m’n huid er net wat gezonder uitziet, natuurlijk mooi getint. Ik vroeg een vriendin of ze verschil zag en ze zei: ‘Je hebt een hele goede gezichtsbehandeling gehad, die behandeling wil ik ook!’. Voor de goede orde, die had ik dus niet gehad ;-) Ik heb alleen de druppels gebruikt. Zelf vind ik mijn gezicht er zachter uit zien en het voelt ook zachter aan. Het beste is misschien nog wel: ik ben geen oranje Oempa Loempa ;-) De kleur is juist mooi natuurlijk en je ziet geen strepen of vlekken. Omdat je de druppels met je moisturizer of crème vermengt, kun je het goed aanbrengen. Je moet na gebruik wel even je handen wassen of je kunt speciale handschoenen gebruiken. Anders kan de binnenkant van je hand meekleuren met je gezicht.

De Age Defy+ Tanning Drops kan overigens voor je hele lichaam gebruikt worden! Je kunt het natuurlijk ook mengen met je bodylotion. Om de proef op de som te nemen (en omdat het toch winter is) heb ik het product op één been uitgeprobeerd. Voordat ik begon heb ik het been goed gescrubd en vervolgens heb ik 10 druppels gemengd met m’n bodylotion. Om ervoor te zorgen dat je geen vlekken in je kleding of beddengoed krijgt, moet je het even 10 minuten laten drogen voordat je je kleren aandoet. Ziehier het resultaat:
Resultaat bruiningsdruppels

Je ziet een mooie natuurlijke gezonde tan over m’n rechterbeen. Terwijl het linkerbeen een stuk witter en roder is. Ik ga de Tanning Drops dus zeker straks weer gebruiken als het lente wordt. Want als ik dan met blote benen een rokje aan wil, heb ik in ieder geval geen melkflessen!

De kleur vervaagd na ongeveer 5 dagen, maar om deze een beetje te onderhouden voeg ik elke ochtend een druppel aan m’n dagcrème toe.

Ik raad dit product dus zeker aan als je een mooie tan wil. Je huid wordt er mooi natuurlijk getint van en het is gemakkelijk in gebruik. Omdat je niet veel druppels nodig hebt, gaat het product lang mee. Ik hoef niet langer op de zon te wachten om een mooie tint te krijgen.

Liefs,
Lienke
www.koetjesenkanker.nl
Instagram Lienke,
www.instagram.com/koetjesenkanker

AWARD-WINNENDE EN GECERTIFICEERDE BIOLOGISCHE KWALITEIT

Green People is een natuurlijk en biologisch verzorgingsmerk met kwaliteit in het hart. We zijn erg blij dat we meer dan 150 prijzen hebben gewonnen in al onze producten.

ONZE CERTIFICATEN

GP - Voorpag - merk 1
GP - Voorpag - merk 1  - copy
GP - Voorpag - merk 1  - copy
GP - Voorpag - merk 1  - copy
GP - Voorpag - merk 1  - copy

ONZE AWARDS EN ONDERSCHEIDINGEN

GP - Voorpag - merk 2
GP - Voorpag - merk 2  - copy
GP - Voorpag - merk 2  - copy
GP - Voorpag - merk 2  - copy
GP - Voorpag - merk 2  - copy

Volg ons op social media

Mis geen enkel beautygeheim! Volg Green People op sociale media en ontvang dagelijks tips en nieuws rechtstreeks van onze beautyexperts.

Ontvang exclusieve kortingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen